2014. augusztus 25., hétfő

Üdülés, nyaralás, túrázás Ausztria magánházban 8fő - Jelenlegi ára: 25 300 Ft

Kiadó egy 3 szobás magánház Ausztria szívében a stájerországi Alpl-ban. Gyönyörű hegyek, erdőségek által körbevett falu alkalmas túrázóknak, erdőjáróknak és csúcs-hódítóknak.
Alpl a magyashegyi levegőjéről híres Fischbach-i Alpok közepén, a Waldheimat erdőségeivel körbevett völgyben fekszik. Az ide érkezők az érintetlen erdők, az ezernyi hegyi patak által tiszított és hűtött levegő csodáját tapasztalhatják meg. A ház Alpl falu központi helyén fekszik, közvetlen szomszédságban a híres stájer költő, Peter Rosegger alapította erdei iskolájával (jelenleg múzeum). Túra- és síterületekkel övezve.
Nem kell feltétlen’ biciklire pattanni, vagy autós kirándulásokat szervezni, hogy jól érezzük magunkat. Alpl erdei kiszolgálnak minden könnyűtúra-kedvelőt anélkül, hogy az utazásra fecsérelnénk az időt. A Zinkhaus környezete, a csodás levegőjű fenyvesek, a turista célpontok sokasága a flóra és fauna változatosságának felfedezése akár több heti elfoglaltságot nyújt vendégeinknek.
Különálló magánház 6+2 fő számára biztosít szálláslehetőséget az alpesi környezethez illeszkedően berendezett szobákkal. Az emeleten frissen felújtott két hálószoba (franciaágy+egyszemélyes ágy), a földszinten társalgó/háló (kinyitható kanapé), felszerelt konyha étkezővel, fürdőszoba, különálló WC.  
A Zinkhaus kutyabarát szállás. Szeretettel várjuk Önt és kedvencét az év minden napján!
Foglaljon közvetlenül a tulajdonosoktól!
Nyári árak: 177. 000 Ft/hét/ház (max. 8 főnek)
Egy napra: 25. 300 Ft/ház
Korai foglalási kedvezmény: 30% (123. 900 Ft/hét/ház)
Foglalni lehet a teljes ár 40%-ával.
Kérem érdeklődjön üzenetben a szabad kapacitásról! Minden levélre válaszolunk.



Jelenlegi ára: 25 300 Ft

Az aukció vége: 2014-09-15 18:21
. Üdülés, nyaralás, túrázás Ausztria magánházban 8fő - Jelenlegi ára: 25 300 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése