2014. október 27., hétfő

Tick Tack Bumm junior szójáték piatnik társasjáték - Jelenlegi ára: 1 999 Ft

Tick Tack Bumm junior szójáték piatnik társasjáték (3 nyelven)
A képeken látható állapotban, kérem, alaposan nézze meg!
társas játékaim közt megtalálható: Aladdin és a varázsszőnyeg , ország város híres ember , kereskedj okosan , tick tack bumm , betűtorony , triominos , rúgós foci ,
figyelem! Trafikárus retro gyűjteményem is felszámolás alatt van ezért érdemes megnézni a többi termékemet is. Első sorba gyűjtőknek ajánlom. Most trafikárus játékaim vannak terítéken és nem a lemezárugyár által gyártott lemezjátékok. Kisipari fröccsöntött játék.
Nézze meg a többi termékemet is megtalálható köztük: logikai játék , homokozó játék , baba , locsoló kanna , csörgő ,   kis autó műanyag autók , Vizi pisztoly , pisztoly  , vonat , indián kés , ugró pók , karácsonyfadísz stb. lemezárugyáras táblák és társasjátékok.
Tárgyak méretezését megkönnyítendő egy elemet is elhelyeztem a fotókon, ami  nem képzi az aukció tárgyát.   Mindenkori postai díjszabás szerint postázom illetve Budapesten személyesen is átvehető.
Figyelem régi retró trafikárus gyűjteményem felszámolása, kiárusítása tovább folytatódik, nézze meg a többi termékemet is!
Sajnos egyre többször találkozom, felelőtlenül licitálgató emberekkel ezért kérem az leütéstől számított két héten belül rendezni! Átvételnél kérem nem alkudozni, és természetesen átvenni a terméket!


Jelenlegi ára: 1 999 Ft

Az aukció vége: 2014-11-16 21:45
. Tick Tack Bumm junior szójáték piatnik társasjáték - Jelenlegi ára: 1 999 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése