2015. január 30., péntek

Társasjáték: WarCraft - Társasjáték (HUN) - Jelenlegi ára: 14 990 Ft

Társasjáték (HUN): WarCraft-Társasjáték (külső nylon nélküli)
Magyar kiadás: Delta Vision, 2005
Eredeti kiadás: WarCraft-The Board Game, Kevin Wilson: Blizzard/Fantasy Flight Games, 2003 [WC01]
Magyar nyelvű dobozos társasjáték.
Tartalom: lásd a mellékelt fotókon a teljes méretű kinagyításuk után.
Egyszer sem volt használva(! ), gyűjtemény része volt.
Külső nylon nélküli, a dobozban érintetlenek a mezők, bábuk és kártyalapok, felnyitva a kockák vannak csak (de azok sem voltak még használva).
---
Tisztelt Érdeklődő!
Köszönöm, hogy megtekinti termékeimet!
Ha bármilyen kérdése van, kérem nyugodtan üzenjen, és mihamarabb válaszolni fogok rá.
Köszönettel: pdurrell
Személyes átvételek Budapesten: Általában 4-es - 6-os villamos vonala (Jászai Mari tér, Nyugati pályaudvar, Oktogon, Blaha Lujza tér, Corvin-negyed, Boráros tér, Móricz Zsigmond körtér, Széll Kálmán tér, Széna tér). Előzetes egyeztetés után persze próbálok rugalmasabb is lenni, ha tudok.
Utalás: Erste Bank lakossági folyószámlára vagy ha ez nem megoldható, akkor rózsaszín belföldi postautalványon lakcímemre.
Postázás: A postaköltséget a terméklap _Szállítási és garanciális feltételek_ pontja alatt minden esetben feltüntetem a mindenkori postai díjaknak megfelelően, amihez a termék súlyának pontos megállapítása végett asztali digitális mérleget használok. Próbálok állapotmegóvó és törésbiztos csomagolást használni, pl. buborékos borítékot, kartondobozt, stb. Csomagolási költség nincsen! Az utalás beérkezése után maximum 72 órán belül postai feladásra kerül a termék. Postai utánvételt semmi esetre sem vállalok!
Megjegyzés: Nagyméretű dobozos termék esetén (pl. társasjátéknál) postai feladáskor nem mindig tudok biztosítani számára egy külön kartondobozt is (amibe bele tudna férni), ilyenkor csak azt tudom tenni, hogy csomagolópapírral és ragasztószalaggal is több rétegben megfelelően körbetekerem. Ezesetben nem ígérhetem azt, hogy a majdani szállítás során kisebb külső sérülések nem érik majd a küldeményt, de természetesen ez legjobban akkor védhető ki, ha ezen postai szállítást törékeny kezelésként kéri.


Jelenlegi ára: 14 990 Ft

Az aukció vége: 2015-02-20 10:05
. Társasjáték: WarCraft - Társasjáték (HUN) - Jelenlegi ára: 14 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése