2015. május 22., péntek

Egyesült Arab Emirátusok 10 dirhams, 2009, UNC - Jelenlegi ára: 1 Ft


Egyesült Arab Emirátusok 10 dirhams, 2009, UNC bankjegy a képen látható állapotban! Sorszám változhat!
Átvétel: Utalás után, postai úton
vagy
Lehetséges személyes átvétel is! 2000 Ft alatt személyes átvétel nem lehetséges! Sok munkám miatt ez alatt nem szeretnék alkalmazkodni senkihez sem és pár száz  forintért nem szeretnék várni heteket senkire sem! (Hétközben: kizárólag este 17: 30 óra után! Hétvégén: Előre egyeztetett időpontban megoldható napközben is! ) (Személyes átvétel csak Örs vezér tértől 2 perc-re adott címen lehetséges! )
Postaköltség:
Sima levél: 130 Ft.
Sima, elsőbbségi levél: 160 Ft.
Ajánlott levél: 405 Ft.
Ajánlott elsőbbségi levél: 435 Ft.
A postaköltség pl. 1 db vagy 20 db, de akár 100 db bankjegy vásárlásánál is ennyi! Ezen nem Forintoskodom!
Utánvéttel nem küldök semmit! Rózsaszín csekkes fizetést nem fogadok! Szükség esetén KÜLFÖLDRE is postázok! (Természetesen nem a magyar postaköltséggel! )
Licitet nem törlök!
Az összeg beérkezése után általában 3 munkanapon belül postára adom a tételeket! Az elsőbbségi levél NEM AZT JELENTI, hogy 10 percen vagy 1 órán belül fel is tudom adni a kért levelet! Kérlek tartsd tiszteledben, hogy nekem is van családom és főállásban munkahelyem így előfordul, hogy nem azonnal jutok postára!
Az utaláshoz szükséges adatokat sikeres vásárlás után mindenkinek megküldi a vatera! Amennyiben lehetséges ne kérd/kérje külön e-mailben!
Ha külön nem beszéltük meg, hogy várjunk össze több tételt, vagy esetleg nem szeretnél várni, kérlek 7 napon belül rendezzük a tételek adás-vételét! Ellenkező esetben kérdés nélkül zárom az adás-vételt! Minden bizonnyal nem egy eget verő összegről van szó, és feltételezem ha licitál valaki, van is rá pénze!
Köszönöm, hogy szántál pár percet a részletekre!
Sikeres licitálást kívánok Mindenkinek!



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2015-05-25 21:16
. Egyesült Arab Emirátusok 10 dirhams, 2009, UNC - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése