2014. június 23., hétfő

Fekete áthidalós Art Deco (Kozma féle) szekrény - Jelenlegi ára: 1 Ft

Magassága: 177 cm, mélysége: a boltíves résznél: 83cm, nagy ajtós részeknél: 65 cm.
Szélessége: összerakott állapotban, ahhoz, hogy ki lehessen nyitni az ajtajait, kell minimum 410 cm-es szabad felület. Ebből az áthidaló (a képeken csak rá lett helyezve az álló részek tetejére) szélessége: 196cm a két darab álló rész: 101cm/db.
A nagy szekrények egyike polcos, másik része akasztós. Rengeteg cuccot lehet elhelyezni benn. 2 db kis fiókkal rendelkezik, és van benne kihúzható polc is.
A csiszolt ólomkristály üvegekből több hiányzik, és az egyik ajtó leesett, ekkor az üveges rész megsérült, de az épen maradt darabjai (külön képen) megvannak.
A szekrény felújításra szorul, bár mi így használtuk, és imádtuk. Most átépítésre került a ház, és megszűnt az a helység, ahol tárolva volt, ezért nyár elején kikerült a garázsba. Kár lenne érte, annál praktikusabb, és egy igazi kuriózum. Érdemes felújítatni. Sosem volt összerakva az áthidalóval, mert nem volt 4, 1 m-es szabad falam, így az azonnal a garázsba került, és még a ragasztó látszik is rajta, amivel a szállításkor rögzítették. Színe fekete, és barna színekből áll. A képen láthatóan a boltíves ajtók kidolgozása.
Az utolsó kép mutatja, hogy milyen lenne össze szerelve (ezt a képet az internetről töltöttem le), bár az ágy ennek a meghirdetett darabnak nem része. (Van a termékeim között bele illő 2 db heverő).
Itt, most csak a szekrény eladó, mindössze: 200. 000. -Ft-ért
Több minden szóba jöhet cserébe, pl.: tetőanyag, cserepek, vagy szigetelő anyag, esetleg szép étkező garnitúra, újszerű mosógép, ilyesmik, egyeztetéssel.


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2014-07-14 07:55
. Fekete áthidalós Art Deco (Kozma féle) szekrény - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése