2014. június 28., szombat

Fresh Made női steppelt kapucnis dzseki - Jelenlegi ára: 7 000 Ft


Fresh Made női steppelt kapucnis dzseki
 
Termékleírás
- Fresh Made női steppelt kapucnis dzseki
- Anyaga: 100% poliészter
- Használt, de csak két alkalommal hordva, úgyhogy újszerű állapotú, ahogy a képeken látható
- Nem dohányzó tulajdonostól/lakásból
- Méretek cm-ben: szélesség hónaljtól-hónaljig = 48. 5 cm | hossz = 63. 5 cm | ujjhossz = 62. 5 cm | vállszélesség: 39 cm
- Méret a címkén: S
- Súlya: 493 g
 
Átvételi lehetőségek
Személyes átvétel kizárólag a Budapest, 3. kerületi Flórián téren, előre egyeztetett időpontban.
Belföldi postázás MPL-lel vagy DPD-vel, a kézbesítési helyszíntől függően: PostaPontra = 790 Ft, MOL PostaPontra = 850 Ft, Házhoz = 890 Ft.
Postázás esetén a terméket a lehető leghamarabb, de maximum a pénz megérkezését követő 3 munkanapon belül feladom. Ha egyszerre több árucikket is rendel tőlem, és a termékek súlya és mérete lehetővé teszi az összevont feladást, alacsonyabb szállítási költséget számítok fel. Utánvételes postázást nem vállalok.
 
Fizetés
A fizetés személyes átvétel esetén a helyszínen, készpénzben, postázás esetén előzetes banki átutalással vagy (ingyenes) banki befizetéssel történik. Utánvételes fizetésre nincs lehetőség.
 
Egyéb tudnivalók
A vásárlást/aukciót követő 48 órán belül email-ben felveszem a kapcsolatot a vevővel. Ha eltelt már ennyi idő és még mindig nem kapott tőlem email-t, kérem, jelezze.
 
FIZETÉSI ÉS ÁRUÁTVÉTELI HATÁRIDŐ
Az áru kifzetésére és személyes átvételére a vásárlás napjától/aukció végétől számított 1 hét áll rendelkezésre, kivéve, ha másban egyezünk meg. Ha nem zajlik le a tranzakció a határidőn belül, és ennek a megrendelő az oka, az üzletet lezártnak tekintem, azaz a ki nem fizetett, illetve át nem vett árut nem tartogatom tovább.



Jelenlegi ára: 7 000 Ft

Az aukció vége: 2014-06-30 22:47
. Fresh Made női steppelt kapucnis dzseki - Jelenlegi ára: 7 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése