2014. július 31., csütörtök

*** Extrém hosszú műszempilla! *** - Jelenlegi ára: 590 Ft

Extrém hosszú és színu műszempillák!
fotózáshoz, videó klipp készítéshez, kulonleges alkalmakra, partikra elengedhetetlen kiegészíto!
Pár szó a termékeimrol:
Termékeim 95%-a angol butikok, uzletházak, nagy-kerek megmaradt mérethiányos készletei, illetve már kifutóban lévo modellek melyeknél már nem garantalható a szortiment méret. Ugyanakkor termékeim kozott találhatóak híres márkák, uzletházak, gyártók hibás termékei is. Valamint uzletek "DISPLAY" modelljei (polcon felpróbálásra kiállított modellek). Általában mindenbol csak pár darabom van, áru készletem folyamatosan változik, ezért ha valami megtetszett ne habozz!
Ha egy termék gyári hibás vagy említésre méltó hiányossaga van azt kozlom a termék leírásban, igy utólagos reklamációt nem fogadok el.
Termék leírás:
Állapot:
Teljesen új, dobozában. Ragasztó a dobozban! Tobbszor is használható, ha óvatosan sérulés mentesen van eltávolítva.
Használata:
Igen egyszeru, de a legjobb ha a már jól ismert internetes video megosztókon (jútyub) beírod hogy "eye lashes", vagy "how to apply fake eye lashes" vagy csak egyszeruen fake eye lashes tutorial" és rengeteg oktató videó fog feljonni aminek a segítségével pár perc alatt fel rakhatod, és leveheted úgy, hogy nem sérul meg.
Méret: EGY MÉRET!
Anyag: toll, szintetikus embrei szempilla tapintasú anyag, muanyag, stb.
Vásárlás, postázás, fizetés:
Fizetés: Banki átutalás (72 órán belul)
Postázás: Elore utalást kovetoen ajánlott postai kuldeményként, hogy az elveszett, nem érkezett meg opciókat kizárhassuk. Ha a termék így is elveszne, reklamációt  nyújtok be a postán ez egy minimum 30 napos folyamat, addíg nem tehetek semmit amíg a posta jelentése nincs a kezemben.
Személyes átvétel lehetosége:
Harkányban bármelyik nap 9. 00h-tol 19. 00h-ig.
Cserére nincs lehetoség sajnos!
Termékeim  mind raktáron vannak! Nálam nem kell várnod 3-4 hetet a megvásárolt árura, mint a legtobb vaterásnál, akik csak akkor rendelik meg az árut egy távoli országból ha kifizetted! Olyan gyorsan postázom amilyen gyorsan csak tudom.
Nézd meg a tobbi termékem is: Ultra egyedi hosszúságú és színu szempillák, party-kra, fotózáshoz, kulonleges alkalmakra. Club, party és táncos ruhák. Póthajak, platform cipok, szandálok!
Vásárolj bizalommal! Remélem uzletet kotunk!



Jelenlegi ára: 590 Ft

Az aukció vége: 2014-08-20 22:42
. *** Extrém hosszú műszempilla! *** - Jelenlegi ára: 590 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése