2014. július 26., szombat

Távírányítós repülő hal Némó bohóchal air swimmer - Jelenlegi ára: 5 800 Ft

A legőrültebb távirányítós játék, amit valaha készítettek! Ezt az óriás méretű repülő halat rendkívül könnyű irányítani még a legszűkebb helyeken is. Hihetetlen élethű, órákon átszórakoztató kikapcsolódást nyújt. Könnyen irányítható a lépcsőn fel-le és az ajtókon át. Távirányítós repülő halacska volt a New York-i játékkiállítás slágere.  
Egyszerű, viszonylag olcsó és zseniális: repülő, távirányítóval mozgatható bohóchal formájú lufikat mutattak be az éves Amerikai Nemzetközi Játékvásáron A (kb. repülő úszók)
fantázianévre hallgató játékok feltalálója Blake English, aki a Stanford Egyetem hallgatójaként találta fel a szerkentyűket. A halak a készítő szerint nagyon jól irányíthatók, és kéthetente kell őket héliummal újratölteni. Egy AAA elem szükséges a halba, ez kb. négy órára elég, a távirányító másik hármat igényel. Mivel a repülő lufikat egyedi frekvenciákon keresztül mozgatják, akár egész halrajt is lehet egyszerre, egy helyen irányítani.. Az Airswimmers nemrégiben megszavazott legjobb játék díjat nyerte el a Toy of the Year Awards-on!
 
1) A hal teste magas minőségű strapabíró műanyagból készült. ezért hetekig megtartja a gázt. Bármennyiszer újratölthető.
 
2) Ne irányítsa a repülő halat erős napsütéses helyen vagy erős megvilágáshoz közel, mert interferencia keletkezhet az infravörös távirányításban.  
 
3) Beltéri használatra és nagykorú felügyelete mellett.
 
Specifikáció:  
 
1) Vezérlő: rádiófrekvenciás távirányító 
 
2) Funkció: emelkedés, ereszkedés, és vezérsík kormányzás
 
3) Hatótáv:  40 láb
 
4) Hossz(farokkal): 57 "
 
5) Magassság(vezérsíkkal): 36 "
 
6) Távirányító tápellátás: 3xAAA elem (nem tartozék) 
 
-Hal pod elem: 1xAAA elem(nem tartozék) 
 
7) Szükséges kellék: hélium 
  www. youtube. com/watch? v=vIJINiK9azc&feature=player_embedded


Jelenlegi ára: 5 800 Ft

Az aukció vége: 2014-07-26 22:26
. Távírányítós repülő hal Némó bohóchal air swimmer - Jelenlegi ára: 5 800 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése